Модел: RSB141

Нашата компания с гордост обявява успешната продажба на два нови модела стакери от марката EP Equipment, оборудвани с литиево-йонни батерии. Отличаващи се с висока товароподемност, впечатляваща батерийна издръжливост и висока височина на повдигане, тези стакери са идеално решение за оптимизиране на складовите операции. В тази статия ще се фокусираме върху успешния опит на нашия клиент, Air Trade Centre, който закупи два модела RSB141 и се възползва от техните изключителни характеристики.

Вашето решение за ефективност и надеждност:

Стакерът RSB141 от EP Equipment предлага на Air Trade Centre възможността да подобри ефективността и производителността на своите складови операции. Този модел е създаден да се справи с различни предизвикателства и да осигури надеждна и безопасна работа.

Товароподемност:

Заслужава си доверието в тежки условия: Моделът RSB141 има впечатляваща товароподемност от 1400 кг, което го прави идеален при преместване на тежки и големи товари в складовото пространство. Независимо от размера или теглото на товара, стакерът може да се справи със задачата, гарантирайки ефективност и безопасност на операторите.

Товароподемност: Надеждно преместване на товари: Моделът RSB141 може да справи с внушителна товароподемност от 1400 кг. Това позволява на операторите да манипулират и транспортират тежки и големи товари по един лесен и безопасен начин. Стакерът е проектиран да осигури стабилност и баланс при работа с тежки товари, като гарантира оптимална ефективност и намалява риска от повреди или нещастни инциденти.

София, с.Равно Поле, Индустриална зона Верила                                                                                                             

Тел: 0887 366 772                                                                                                                 

 Имейл: motokar@motokar.bg ; info@logistica.bg