С гордост, Логистика ЕООД обявява успешната ни доставка на високотехнологичния електрокар CPD20FVL за дългосрочен наем, предоставяйки на водещата фирма в производството на плочки необходимите инструменти за оптимизация на техните операции.

Заедно към зелено бизнес бъдеще:

CPD20FVL, произведен през 2023 г., представлява последните постижения в електрокар технологиите. С изключителната си ефективност и възможности за бъдещо развитие, този електрокар става ключов партньор във вашия стремеж за устойчив и успешен бизнес.

Дългосрочен наем за оптимизиране на бизнеса:

Вашият бизнес е винаги в движение, и нашият дългосрочен наем на CPD20FVL ви предоставя възможността да поддържате високата производителност, без да се занимавате с поддръжка на подемната техника.

Логистика ЕООД предоставя разнообразни модели електрокари, включително CPD20FVL, с различни параметри като товароподемност и височина на повдигане. Нашите услуги включват транспорт от и до обекта, както и поддръжка на машините при всякакви проблеми, осигурявайки ви пълноценно и персонализирано решение за вашия бизнес.

Свържете се с нас, за да научите повече за предимствата на наема на CPD20FVL и как този електрокар може да оптимизира вашата производствена линия.

София, с.Равно Поле, Индустриална зона Верила

Тел: 0887 366 772 ; 02/ 491 23 63

 Имейл: motokar@motokar.bg ; info@logistica.bg