Модел: EFL252

В рамките на нашата непрекъсната ангажираност към предоставянето на висококачествени решения за ефективност и логистика, с гордост обявяваме, че нашият уважаван клиент, Уницем ЕООД, е взел решение да поднови и оптимизира своята оперативна дейност с новият електрически мотокар EFL252.

Технологична ефективност: EFL252, който Уницем ЕООД избра, е експертно проектиран, за да отговори на изискванията за висока товароподемност и оперативна ефективност. Със своите компактни размери и висока маневреност, този мотокар предлага идеалната комбинация от функционалност и пространствена оптимизация.

Литиево-йонна технология: EFL252 се отличава с иновативна литиево-йонна технология, гарантираща по-дълъг живот на батерията и по-бързо време за зареждане. Този модел подчертава нашата постоянна ангажираност към предоставянето на технологично напредничави решения.

Изборът на Уницем ЕООД за надеждност: Уницем ЕООД, като наш постоянен клиент, довери своите операции на EFL252, доказвайки, че този електрически мотокар отговаря на високите стандарти на техническа перфекция и надеждност.

Непрекъснати иновации в логистиката: Този избор също така подчертава постоянната ни стремеж към иновации в областта на логистиката и предоставянето на оптимални решения, които допринасят за подобрение на бизнес процесите на нашите клиенти.

Ниски разходи за поддръжка: С EFL252, ние не само предлагаме висококачествена техника, но и намаляване на общите разходи за поддръжка (TCO). Оценката на разходите за поддръжка показва, че EFL252 се отличава с изключителна икономия в сравнение с конкурентните машини.

Заедно в бъдещето: С удоволствие съобщаваме, че Уницем ЕООД е част от нашето партньорство и се радваме, че можем да продължим да предоставяме решения, които отговарят на техните изисквания и предизвикателства. Ние сме готови да подкрепим техния бизнес към още по-голям успех и ефективност в бъдеще.

София, с.Равно Поле, Индустриална зона Верила                                                                                                             

Тел: 0887 366 772 ; 02/ 491 23 63                                                                                                                  

 Имейл: motokar@motokar.bg ; info@logistica.bg