Поискайте оферта тук!

Технология

Новата технология

Литиево - йонни батерии
Индустриални Услуги

Докато оловно-киселинните батерии се нуждаят от специална поддръжка, литиевите батерии не изискват активна поддръжка, за да удължат живота си.

01

По - дълъг живот

Литиево-йонните батерии имат жизнен цикъл от 3000 или повече в сравнение с само 500-1000 цикъла в оловна киселина. Литиево-йонните батерии обикновено издържат няколко пъти по-голям брой цикли от оловно-киселинните батерии, което води до по-дълъг ефективен живот на литиево-йонните продукти. Циклите също се отчитат в % заряд, а не в един цикъл всеки път, когато свържете батерията към зарядното устройство. Това означава: 10% заряд е 1/10 от цикъла с литиево-йонна батерия, докато 10% заряд при оловно-киселинна батерия е 1 пълен цикъл.

02

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Докато оловно-киселинните батерии винаги се нуждаят от пълен цикъл на зареждане от 8-12 часа, за да поддържат баланса на химията на батериите, LI-Ion батериите наистина харесват възможността за зареждане. Те могат да бъдат включени в стената и да се зареждат за 10 минути по време на обедната почивка. Това предлага уникален начин да работите на смените си и да намалите общия Ah, пренасян в камиона.

 

03

ПО - ЛЕКО ТЕГЛО

Литиево-йонните батерии предлагат висока плътност на мощността, което кара литиево-йонните батерии да са относително малки и леки. Това е само една трета от теглото на оловно-киселинните батерии. Това предлага на производители като EP възможността да разработят камиони с по-високи стандарти за ергономия, по-голямо пространство за краката и по-добри камиони поради по-малкия размер и тегло на батериите.

 

04

ПО - ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

Повечето литиево-йонни батерии са 95 процента или повече ефективни, което означава, че 95 процента или повече от енергията, съхранявана в литиево-йонната батерия, действително може да се използва. Обратно, оловно-киселинните батерии виждат ефективност по-близо до 80 до 85 процента.

 

05

ПО - БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

Батериите с по-висока ефективност се зареждат по-бързо, подобрената ефективност означава по-висок ефективен капацитет на батерията. Зареждането на литиевите батерии отнема 2-3 часа, докато на оловните са необходими 8 часа. Високият ефективен капацитет на литиевите батерии намалява времето за престой при складови задължения.

 

06

ПО - ЕКОЛОГИЧНИ

От екологична гледна точка е нетоксичен и безвреден. Литиевите батерии не отделят газ, така че това е много по-чиста технология и е по-безопасна за околната среда от оловно-киселинните.

 

Свържете се с нас за оферта електрокари / батерии / ЧАСТИ

Уеб сайт изработка от ЕДОМС ЕООД