Поискайте оферта тук!

За нас

„Логистика“ ЕООД е компания, специализирана в продажба и сервиз на нови и втора употрeба мото-, газо- и електрокари, странични електрически подемници, палетни колички, специализирана подемна техника за извънгабаритен товар и подемна техника с тристранна обработка.

Предлагаме широк спектър от различни модели подемна складова техника на водещи марки кари на световния пазар. Стремежите на „Логистика“ ЕООД са максимално да удовлетвори изискванията и да улесни клиентите като им предложи проектиране и подбор на точната машина, доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз. За всички машини предлагаме гаранция и план за сервизно обслужване и поддръжка.

Нашата мисия

„Логистика“ ЕООД е фирма с иновационни решения във вътрешнофирмения транспорт и логистика. Разполагаме с квалифициран персонал и сервизни инженери, които могат да Ви насочат към правилния избор на Вашата подемна техника и съоръжения, които напълно ще се вместят и спомогнат за обслужването на Вашата дейност.
Посочете вашите изисквания за машина и в най-кратък срок ще получите конкретна оферта и техническо описание. Ние предлагаме коректно и дълготрайно сътрудничество.

Компанията е производител на разнообразни модели мобилни рампи, с товароносимост от 7 и 10 тона, които са съобразени с начина на работа на клиента. Мобилните рампи са едно от най-модерните решения за транспортната логистика, които съкращават времето на товаро-разтоварните операции.

 

Свържете се с нас за оферта електрокари / батерии / ЧАСТИ