Най-добрият начин за доказване на качеството на продуктите ни е да се доверим на доволните ни клиенти. Затова сме много щастливи да споделим, че един от нашите клиенти закупи нов електрокар с литиево-йонна батерия, след като вече е купувал по-малък мотокар от нас.

След като нашият клиент използва EP EFL181 за няколко месеца, той реши, че е време да надгради своята флота с по-товароподемен електрокар от новото поколение. Той се обърна към нас, за да получи повече информация за нашите продукти и ние му предложихме електрокар с литиево-йонна батерия.

Тази батерия е изключително ефективна и е подходяща за интензивна употреба в промишлени среди. Мотокарът е снабден с батерия, която може да се зарежда за много по-кратко време, отколкото стандартните батерии за мотокари. Това означава, че клиентът ни може да постигне по-голяма производителност и да намали времето за зареждане на машините си.

Освен това, електрокарът е създаден да издържа на тежки работни условия, което е изключително важно за клиента ни, който работи в промишлен сектор. С новия мотокар, нашият клиент може да увеличи ефективността на своята работа и да се възползва от по-добрия капацитет на батерията, за да извършва своите задачи.

Ние сме много доволни, че нашият клиент се възползва от възможността да надгради своята флота с нашите продукти. Това е доказателство за качеството на машините, които предлагаме, както и за високото ниво на обслужване, което предоставяме на нашите клиенти.

София, с.Равно Поле, Индустриална зона Верила                                                                                                             

Тел: 0887 366 772                                                                                                                 

 Имейл: motokar@motokar.bg ; info@logistica.bg